Närproducerat, miljövänligt och kvalitativt kött

Närproducerat, miljövänligt och kvalitativt kött

Hej på er alla mina fina och trevliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg som jag hoppas att ni kommer att tycka om. Jag hoppas att ni alla mår bra i augustihettan och att ni haft en bra dag. Jag vill gärna dela med mig av goda råd och tips till er läsare och det kommer att bli några inlägg med olika tips under eftermiddagen, och nu allra först ska jag skriva ett inlägg och berätta för er om kvalitativa köttlådor i Östersund som säljs genom ett företag, en gård som heter Lundsjöns Sanngård. 

Jag tror att det egentligen är så att de allra flesta skulle vilja köpa närproducerat, miljövänligt och kvalitativt kött, men det är inte alltid lätt att veta var man får tag på det. Jag hade faktiskt problem med det tidigare jag också, men det berodde på att jag helt enkelt inte kände till att det gick att köpa köttlådor i Östersund och jag är heller ingen sån där person som är särskilt bevandrad i att söka kunskap själv på Google. En dag var jag hembuden på middag hos min chef (förresten ett trevligt initiativ att chefen visar uppskattning genom att bjuda hem oss underordnade), och vi blev bjudna på köttgryta som var tillagad med kött som kom ifrån Lundsjöns Sanngård. Det är sällan jag har smakat något så gott och chefen berättade då om Lundsjöns Sanngård och nu är vi flera personer på jobbet som alltid handlar av dem. Har man en gång fått smak på dessa köttlådor i Östersund så vill man aldrig köpa annat kött igen, så jag hoppas nu att ni, mina fina och trevliga följare, skulle vilja prova på att laga en middag med kött från just Lundsjöns Sanngård. 

 


Kommentarer är stängda.