Boosting Your Health by Brita

Boosting Your Health by Brita

God morgon, god morgon! Vad roligt att du har hittat hit, varmt välkommen ska du vara. För att avsluta den här veckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er, det kommer framförallt handla om min hund. För ett tag sedan tog jag nämligen med henne på en regndroppsmassage i Älvsjö och jag tänkte att det kunde vara intressant för er att läsa om det.

I år har jag haft min hund i närmare sju år, hon börjar bli en liten gamling nu. Med åldern har hon fått lite mer problem, hon har bland annat allt mer ont i kroppen. Att hon har varit stel i kroppen och haft ont har verkligen gjort ont i mitt mammahjärta, att se sin hund ha ont kan vara något av det värsta som finns. För att hon skulle slippa ha ont letade jag efter olika behandlingar som kunde lindra hennes problem, det var först då jag såg att hundar kunde få regndroppsmassage. I samband med det hittade jag företaget Boosting Your Health by Brita, ett företag som erbjuder regndroppsmassage i Älvsjö för både människor och djur. När jag läste mer om behandlingen kände jag bara mer och mer att det skulle kunna hjälpa min hund, det var precis den typen av behandling hon behövde. Efter att ha läst på hemsidan om behandlingen valde jag därför att boka in en tid för min hund, som sagt hos Boosting Your Health by Brita. Min hund verkade verkligen gilla behandlingen, det är i alla fall känslan jag fick. Efter behandlingen märkte jag tydligt att min hund mådde mycket bättre, hon hade inte lika mycket smärtor som hon hade haft tidigare. Att hon mår bra får mig att också må bra, vi båda är helt enkelt hur nöjda som helst. Ifall hon i framtiden kommer få ont igen kommer jag definitivt gå tillbaka till det här företaget för ännu en regndroppsmassage i Älvsjö.


Kommentarer är stängda.